NVTA logo

Evenementen

NVTA geeft geïnteresseerden in TA een platform om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. 

TA evenementen

Onze evenementen

Met elkaar groei je leuker en beter

Onze leden máken de vereniging. We helpen elkaar groeien als persoon en als professional. De events die wij organiseren zijn hierbij onmisbaar. Ze zijn niet alleen leerzaam, maar bovendien ontzettend leuk en inspirerend. 

Wil je alle evenementen zien en je meteen aanmelden? Word dan lid!

Actieve Werkplaatsen

Tijdens Actieve Werkplaatsen gaan onze leden met elkaar aan het werk om hun kennis en ervaring met elkaar te delen. Actieve Werkplaatsen hebben een sterk interactief karakter, dus je leert al doende van en met elkaar. Alle leden zijn van harte welkom. Samen creëren we een inspirerende Werkplaats met volop ruimte voor uitwisseling en ontmoeting.

We bespreken praktijksituaties, geven presentaties en onderzoeken thema’s. Vervolgens bespreken we welke TA concepten we kunnen inzetten om praktisch met dit thema aan de slag te gaan.

Actieve Werkplaatsen worden door en voor leden georganiseerd. Centraal staat dan ook de vraag: “Wat kom je halen en wat kom je brengen?”

Algemene Ledenvergadering

De ALV, oftewel de Algemene Ledenvergadering, is het kloppend hart van elke vereniging. We komen hiervoor twee keer per jaar samen. Het is dé plek waar jij als lid het verschil kunt maken, je stem kunt laten gelden en actief kunt meebeslissen over de koers van de vereniging. Het is een bruisende bijeenkomst waar transparantie en betrokkenheid samenkomen. Geniet van een mooi programma vol workshops, lezingen en natuurlijk mooie ontmoetingen.

Tijdens de ALV heb je de kans om vragen te stellen, nieuwe plannen goed te keuren en te stemmen voor nieuwe bestuursleden. Het is een viering van de kracht van democratie binnen de vereniging.

Dus mis het niet! Meld je aan, meng je in de dialoog en draag bij aan het succes van onze vereniging. De ALV is niet alleen een essentieel onderdeel van het beheer van de vereniging, maar ook een geweldige manier om de vereniging te laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Zien we je daar?

Bekijk de evenementenkalender op de Voor Leden pagina en meld je aan!

NVTA Congres

Ons laatste NVTA congres vond plaats op 16 september 2022, op een unieke locatie; namelijk de Apenheul. Centraal stond het thema ‘Wie ben ik, wie zijn wij, anno 2022?’ Er waren verschillende workshops, keynote speakers en een informatie markt te vinden. Voor iedereen, van beginner tot ervaren expert, was er wat te leren. Daarnaast konden we genieten van een heerlijke lunch en een terugspeeltheater als afsluiting.

Het NVTA Congres voor 2024 bevindt zich nu in de planningsfase. Ben je al geabonneerd op onze Nieuwsflits? Hiermee blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en behoor je tot de eerste inschrijvingen zodra dit mogelijk is! Heb je zelf inbreng voor het nieuwe NVTA Congres? Meld je dan bij de werkgroep.

Ervaringen van onze bezoekers

Aanmelden

voor onze nieuwsflits

Je mailadres is 100% veilig bij ons. Aanmelden is supereenvoudig en als je toch liever niets meer van ons ontvangt, is uitschrijven al net zo makkelijk. Beloofd!

Inloggen Leden

Bekijk onze Leden-pagina met de event-kalender, documenten en meer!