NVTA logo

Lid worden

Als vereniging bieden wij onze leden de gelegenheid om met elkaar te verbinden en samen te werken aan persoonlijke en professionele groei. Hieronder vind je meer voordelen. Misschien is nog wel het belangrijkste dat het vooral inspirerend is om gelijkgestemden te ontmoeten 

Opleiding en Certificering

Waarom lid worden?

De voordelen van lidmaatschap

  1. Ontmoeten en groeien. De NVTA fungeert als een platform voor ontmoeting en het delen van kennis, waarbij je in contact komt met gelijkgestemden. We bieden mogelijkheden om je professionele kennis en vaardigheden als TA-professional te onderhouden en te vergroten; bijvoorbeeld via onze Actieve Werkplaatsen en andere Events. Hierbij wordt ook jouw inbreng op waarde geschat. Samen maken we het mooier.
  2. Positionering als TA professional. Voor gecertificeerde leden ondersteunt lidmaatschap bij het vergroten van je naamsbekendheid in dit vakgebied. Via onze Ledenzoeker kan iemand die geholpen wil worden door een TA-professional makkelijk zoeken in de regio en het zou natuurlijk prachtig zijn als jij daar naar voren komt!
  3. TA Magazine. Bij je NVTA lidmaatschap ontvang je vier keer per jaar het TA Magazine, het enige tijdschrift in Nederland dat compleet is gewijd aan Transactionele Analyse. Dit is een waardevolle bron die je kunt raadplegen, vooral handig als je bijvoorbeeld een opdracht voor je werk of studie wilt uitwerken. Niet alleen krijg je vanaf dag 1 van je lidmaatschap telkens de nieuwste versie van TA Magazine, maar je hebt ook toegang tot het uitgebreide archief van TA Magazine en zelfs het archief van de voorganger, STROOK (1979-2015). Een schat aan kennis! Daarnaast krijg je toegang tot professioneelbegeleiden.nl en de Vakbladen coaching, psychologie, onderwijs etc.
  4. (Inter)nationale erkenning. Wil je lid worden van de NVTA, dan ben je automatisch ook lid van de EATA (European Association for Transactional Analysis), wat je internationale erkenning, verbindingen en kansen biedt.
  5. Bewezen professionele integriteit. Als gecertificeerd professional ben je gehouden aan de ethische code. We nodigen ieder lid, ook als je niet gecertificeerd bent de code te onderschrijven en te gebruiken. Daarnaast kun je gebruik maken van de klachtenregeling die de NVTA heeft. 
  6. Collectief voordeel verzekering. Ten slotte heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen een aantrekkelijke premie, wat je financiële gemoedsrust biedt.  
  1.  

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar en stilzwijgend verlengd. De hoogte van het bedrag van de contributie is afhankelijk van het type lidmaatschap. 

Lidmaatschappen

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

Algemeen

Eerste jaar 50% korting voor studenten.

€ 105 

Professionele leden A

Meerjarige opleiding en/of BTA. 

€ 105 

Professionele leden B

CTA, CTA onder contract en Assobatleden die in categorie C vallen. 

€ 195 

Professionele leden C

CTA, STA, TTA, PTSTA en TSTA 

€ 325 

Erelid

Gratis, op speciale indicatie.

Lidmaatschap aanvragen


Correspondentieadres (privé)


Factuuradres is hetzelfde als correspondentieadres

Factuurgegevens


Lidmaatschapsvorm


Na aanmelding studentleden, is het verificatieformulier vereist. Deze wordt verstuurd na aanmelding. Wat en hoe de gegevens van de leden standaard worden getoond, is vastgelegd in de reglementen van de vereniging.

Let op: na het klikken op ‘Nu aanmelden’ zou je een ‘Succesvol Verzonden’ melding moeten zien onder het formulier en wordt er een bevestiging verstuurd naar het door jou ingevulde e-mailadres. Krijg je deze melding niet en ontvang je geen bevestiging, dan is er wellicht een veld niet goed ingevuld en is het formulier niet verzonden.

Tussentijds wijzigen lidmaatschapsvorm

Tussentijds wijzigen van de lidmaatschapsvorm die verhoging van de contributie betekent, heeft pas effect op de contributie per 1 januari van het daaropvolgende jaar. Voorbeeld: op 31 juli 2023 ga je onder contract CTA. Je geeft dit door en vanaf 1 januari 2024 geldt de hogere contributie. Vanaf 31 juli zul je al wel op de website vermeld kunnen worden als “onder contract CTA”. Indien je je lidmaatschap wilt opzeggen, verzoeken we je om voor 1 december van het kalenderjaar aan te geven bij het secretariaat, anders ben je de contributie voor het volgende jaar toch verschuldigd. In onze statuten vind je meer informatie over het lidmaatschap van de NVTA.

Aanmelden

voor onze nieuwsflits

Je mailadres is 100% veilig bij ons. Aanmelden is supereenvoudig en als je toch liever niets meer van ons ontvangt, is uitschrijven al net zo makkelijk. Beloofd!

Inloggen Leden

Bekijk onze Leden-pagina met de event-kalender, documenten en meer!